Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Het is weer pepernotentijd! In de weken voor pakjesavond maken we heerlijke pepernoten. Lees meer »
Kleuterthema "met de bus". ?Vol enthousiasme zijn al de kleutergroepen maandag gestart met het thema ‘met de bus’. En hoe kun je dit beter doen dan ook daadwerkelijk een ritje in de bus te mogen ervaren. Met dank aan Jeroe ... Lees meer »
Koken op de BSO Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het thema ‘Ruimte’. Samen met de kinderen hebben we van ‘knutseldeeg’ mooie vormpjes gemaakt wat te maken heeft met de ruimte. De kinderen hebben bij ... Lees meer »
Afsluiting Kinderboekenweek 2014 Op woensdag 15 oktober was de afsluiting met de boekenmarkt waar het weer erg gezellig was. Veel kinderen hadden leuke, spannende en goede boeken Lees meer »
Groep 6b leest voor aan de kleuters In het kader van de Kinderboeken week zijn er veel en verschillende activiteiten op het gebied van lezen in de school. Zo heeft bijvoorbeeld groep 6b aan de kleuters voorgelezen. Voor beide groepe ... Lees meer »
Groep 3 naar vertelvoorstelling in de bieb Groep 3 bezocht in de bieb de voorstelling over prinses Goudhartje door Netty Gebbing. Lees meer »
Peuters en kleuters naar de biep! Op dinsdag 7 oktober zijn de peuters samen met de kleuters van het IKC Sterrenbos op stap gegaan. In het kader van de Kinderboekenweek 2014 zijn wij naar de bibliotheek geweest. Lees meer »
Thema feest geopend bij peuters en kleuters Thema feest geopend bij kleuters en peuters Lees meer »
 
Pagina 8 van 9Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  9  Volgende   Laatste