Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Afsluiting project Waterspaarders Voor de afsluiting van het Waterspaarders project hebben de groepen 6 t/m 8 een video gemaakt. Bekijk 'm in dit artikel! Lees meer »
Vakantierooster 2017-2018 bekend Het vakantierooster van schooljaar 2017-2018 vindt u onder het Home menu. Lees meer »
Burgemeester en kinderburgemeester geven gastles voor “De knop om” Basisschool IKC het Sterrenbos is het energiebesparingsproject “De knop om” gestart en kreeg daarbij hulp van zowel burgemeester Schuurmans als onze eigen kinderburgemeester Britte. Lees meer »
Wees welkom op onze open ochtend op 8 februari! Op woensdag 8 februari kunt u vanaf 8.45 uur tot 11.30 binnen wandelen om sfeer te proeven op ons IKC. Wij verzorgen dan rondleidingen en heten u van harte welkom om uw kind aan te melden en/of ee ... Lees meer »
Video over grondwet van onze Vreedzame School nu online Als Vreedzame School hebben wij onze eigen grondwet gemaakt, met afspraken waar we ons allemaal graag aan houden. Om deze regels te verduidelijken, hebben we een vrolijk filmpje gemaakt. Lees meer »
Kunstexpositie met prachtige schilderijen Op woensdag 16 november werd onze kunstexpositie geopend, met zelfgemaakte werken in de stijl van beroemde kunstenaars. Lees meer »
De jaarkalender is weer beschikbaar De jaarkalender is weer beschikbaar op onze website en op de app 'schoolwebsite.nu' Lees meer »
Aangepast vakantierooster 2016-2017 Het aangepaste vakantierooster 2016-2017 staat op de website onder Home. Lees meer »
 
Pagina 3 van 9Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  Volgende   Laatste