Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Inspectierapporten BSO en KDV IKC het Sterrenbos De inspectie heeft de buitenschoolse opvang en het kinderdagverblijf van IKC het Sterrenbos geobserveerd. Uit de onderzoeken is gebleken dat we aan alle getoetste eisen uit de Wet kinderopvang en ... Lees meer »
ANWB Streetwise geeft verkeerstrainingen Na de herfstvakantie komen professionele instructeurs van ANWB Streetwise twee ochtenden verkeerstrainingen op maat geven aan de groepen 1 t/m 8. Streetwise is ontwikkeld omdat het belangrijk is d ... Lees meer »
Kinderboekenweek 2018 De Kinderboekenweek 2018 start op woensdag 3 oktober. De kinderen van de bovenbouw gaan aan hun maatjesklas een prentenboek voorlezen. Op vrijdag 12 oktober is de finale van de voorleeswedstrijd v ... Lees meer »
Jaarverslag 2017-2018 In het jaarverslag willen wij als Integraal Kindcentrum het Sterrenbos verslag doen van de ontwikkelingen uit het afgelopen schooljaar. Lees meer »
Vrijdag 31 augustus: pleinfeest! Op vrijdagmiddag 31 augustus organiseren we weer een spetterend Pleinfeest! Thema: Sterrenbos has got talent, dus geef je op als je wilt optreden! Ook kunnen we nog veel hulpouders gebruiken om ac ... Lees meer »
Kalender schooljaar 2018-2019 De kalender voor schooljaar 2018-2019 is aangepast. Lees meer »
Open ochtend IKC het Sterrenbos Op woensdag 7 maart is er weer een open ochtend op IKC het Sterrenbos. Op deze ochtend verzorgen wij van 8.45 uur tot 11.30 uur rondleidingen en kunt u een kijkje in onze 'keuken' nemen.  Lees meer »
Jaarverslag IKC het Sterrenbos In het jaarverslag willen wij als Integraal Kindcentrum het Sterrenbos verslag doen van de ontwikkelingen uit het schooljaar 2016-2017. Lees meer »
 
Pagina 1 van 8Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  Volgende   Laatste