Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Hitteprotocol Als team zijn wij er alert op dat we bij erg warme temperaturen op een zo verantwoord mogelijke manier kunnen lesgeven.De maatregelen die wij bij hitte nemen, kunt u lezen in ons hitteprotocol. Lees meer »
Vakantierooster 2019-2020 aangepast Op de website is het vakantierooster geplaatst voor schooljaar 2019-2020. Hieraan toegevoegd zijn de studiedagen voor het personeel (alle kinderen vrij) en de kleutervrije vrijdagen (groep 1-2 vrij). Lees meer »
Beleidsplan Sociale Veiligheid Vanaf 1 augustus 2015 zijn scholen wettelijk verplicht zorg te dragen voor het borgen van een  sociaal veilige leeromgeving voor ieder kind. In het Beleidsplan Sociale Veiligheid leggen wij a ... Lees meer »
Vakantierooster schooljaar 2019-2020 De vakanties en vrije dagen in het schooljaar 2019-2020 zijn bekend. Lees meer »
Wijziging twee kleutervrije vrijdagen De jaarplanning voor de kleuters is aangepast: Vrijdag 17 mei 2019 zijn de kleuters (groep 1-2) vrij; Vrijdag 5 juli 2019 gaan de kleuters (groep 1-2) naar school. Lees meer »
Inspectierapporten BSO en KDV IKC het Sterrenbos De inspectie heeft de buitenschoolse opvang en het kinderdagverblijf van IKC het Sterrenbos geobserveerd. Uit de onderzoeken is gebleken dat we aan alle getoetste eisen uit de Wet kinderopvang en ... Lees meer »
ANWB Streetwise geeft verkeerstrainingen Na de herfstvakantie komen professionele instructeurs van ANWB Streetwise twee ochtenden verkeerstrainingen op maat geven aan de groepen 1 t/m 8. Streetwise is ontwikkeld omdat het belangrijk is d ... Lees meer »
Kinderboekenweek 2018 De Kinderboekenweek 2018 start op woensdag 3 oktober. De kinderen van de bovenbouw gaan aan hun maatjesklas een prentenboek voorlezen. Op vrijdag 12 oktober is de finale van de voorleeswedstrijd v ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 8Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  Volgende   Laatste